Het huis

Het huis

Je rijdt vanaf de hoofdstraat,D 71 de privé-weg op. Eerst kom je op het niveau van het appartement om dan, nog iets hoger, het huis te bereiken.

De voordeur bevindt zich aan de achterzijde van het huis.

Het huis

Het hart van de woning is de  grote woonkamer met open haard en en open passage naar de keuken. De grote vensters van deze kamer bieden een zicht op het adembenemende panorama tot aan de zee. In de woonkamer is er een TV en een DVD speler, alsook een stereo met CD speler. 

De keuken heeft een gaskookplaat en elektrische oven, een koelkast met vriesvak, een vaatwasmachine en een wasmachine. Verder is de keuken uitgerust met al het nodige kookgerei en natuurlijk ook glazen, borden, bestek, enz. Er zijn tevens een strijkijzer en strijkplank aanwezig.

Huis

In de gang is een bergkast, een badkamer en een aparte WC

 

huis huis Huis

Er zijn drie slaapkamers. Een grote dubbele kamer met 2 bedden van 90 x 200 cm; een dubbele kamer met een bed van 160 x 200cm; een enkele kamer met een bed van 90 x 200 cm.

huis

Highlights zijn de terrassen rondom het huis. Een dubbele venster-deur geeft, vanuit de woonkamer, uit op het voornaamste panoramische terras, vóór het huis.

 

Huis Huis

Aan de zijkant is er een kleiner terras met een barbecue en een pizza-oven.

Aan de andere zijde van het huis ligt het grootste terras (130 m²) dat door de gasten in het appartement wordt gebruikt.

Een map met nuttige informatie is voorzien zowel in het huis als in het appartement.

Meebrengen huislinnen ( lakens, handdoeken, enz. ) er zijn geen CD’s voorzien.
Poetsen:

verplicht bij het einde van de huur. Je kunt dit zelf doen of een afspraak maken met de poetsvrouw. Een poetsbeurt kost € 50,-. Ook, indien gewenst, kun je een afspraak maken voor een extra poetsbeurt.

Huisdieren: na uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.
Aankomst tussen 17.00 en 20.00 uur of na afspraak met de eigenaars.
Vertrek vóór 10. 00 uur.

huis